The end

Mijn aller aller laatste " sterke"  verhaal

Ik weet het, het waren lange verhalen, de spelling was niet al te best, maar hopelijk hebben jullie het leuk gevonden om al de dingen te lezen die ik de laatste maandjes beleeft heb.

Momenteel sta ik op Singapore Airport te wachten totdat ik kan boarden om weer via Dubai naar huis te vliegen.

De laatste dagen in Singapore waren vooral wennen aan het Westerse leventje. Alles was onwijs schoon en geordend. Er waren zelf weer flitspalen te vinden bij de verkeerskruispunten! Singapore is vooral een stad voor zakenmensen, studenten en mensen met te veel geld. OVERAL waren shoppingmalls alleen geen H&M en C&A, maar Prada, Gucci en Dior. Paste net niet meer in me budget en in me tas mee naar huis.

ik heb in Singapore nog veel leuke mensen ontmoet. Oscar uit Indonesia, een groepje exchange studenten uit KL een chinees meisje die kwam werken in Singapore en nog een hoop andere die ik nu vergeet. Het was in ieder geval weer onwijs gezellig en ik ga alles hier missen. Het eten, het klimaat, de cultuur, het duiken maar vooral het gevoel van vrijheid.

Snel een baan zoeken om genoeg centjes te verdienen om weer op pad te gaan. Ik wil bij deze iedereen bedanken die in mijn gastenboek heeft geschreven (en degene dat niet hebben gedaan maar toch de moeite nemen om dit laatste verhaaltje lezen).

Toi toi toi tot morgen!

Reacties 1

Oma en Opa. 24-08-2011 16:12


Beste Jan, Rhoon, 24-08-'11.

Je rondreis zit er al weer bijna op. De 3 weken zijn zeker wel
omgevlogen bij zoveel indrukken en ervaringen.
Heel hartelijk bedankt voor je prachtige en leuk geschreven
verhalen. Volgens mij had je ook aardrijkskundeleraar of
schrijver kunnen worden.
Een heel goede reis gewenst en een behouden thuiskomst.
Hart.gr. Oma en Opa.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer